Tehnologije

3 Tesla MRI

3 Tesla MRI je najmoderniji uređaj za snimanje tehnologije koji može dobiti slike dvostruko brže i jasnije od MRI od 1,5 Tesla sa snagom snimanja.

Pročitaj više 

Trodimenzionalni digitalni mamografski uređaj

Trodimenzionalni digitalni mamografski uređaj s tomosintezom omogućuje trodimenzionalno snimanje s malom dozom zračenja, igrajući važnu ulogu u ranoj dijagnostici karcinoma dojke.

Pročitaj više

3D navigacijski sistem za biopsiju prostate

Ovaj se uređaj koristi se u ranoj dijagnozi raka prostate. Ovaj postupak omogućuje biopsiju lezija s visokim rizikom od raka u bolesnika s abnormalnim nalazima u prostati. U usporedbi s klasičnim biopsijama, ova metoda omogućuje rano otkrivanje tumora i upućivanje na liječenje.

Pročitaj više 

4D ultrasonografija dojke

ABVS (Automatic Breast Volumetric Scanner) je novi tehnološki razvoj u mamografiji dojki, a naziva se i automatskim ultrazvukom dojke, volumetrijskim ultrazvukom dojke ili 4-dimenzionalnom ultrazvukom.

Pročitaj više

Liječenje matičnim stanicama

Acıbadem Labcell banka umbilikalne krvi iz pupkovine pruža mogućnost pohranjivanja krvi iz pupkovine koja je vrijedan izvor matičnih stanica. Spremljena krv se može koristiti za liječenje pojedinca u budućnosti ili drugih.

Pročitaj više

Automatizirani ultrazvuk dojke

Automatizirani ultrazvuk dojke može se upotrijebiti kao komplementarni pregled mamografije u probiru raka dojke kod žena s gustim tkivom dojke čiji su nalazi mamografskog pregleda normalni ili benigni.

Pročitaj više

CyberKnife - precizna robotska onkološka kirurgija

Podmilimetarska preciznost u liječenju kancerogenih tkiva CyberKnife je napredni tehnološki sustav radiohirurgije koji nudi preciznost od milimetara u liječenju raka bilo gdje u tijelu.

Pročitaj više 

Da Vinci - robotika u kirurgiji

'Da Vinci' je revolucija u kirurgiji. Da Vinci robot omogućuje kirurgu da djeluje kroz male rezove, što dovodi do manjeg gubitka krvi i smanjuje veličinu rezova. Štoviše, da Vinci sustav omogućuje kraći boravak u bolnici i brži oporavak.

Pročitaj više 

Digitalna angiografija - liječenje vena i arterija

DSA se koristi i za dijagnozu i za liječenje. Sužavanje, aneurizme (ekspanzije vena u obliku balona), malformacije - fistula (oboljele vene i arterije) u mozgu, trbuhu, koži, rukama i nogama te kroz cijelo tijelo tretiraju se ulaskom kroz kateter koji ne zahtijeva operaciju.

Pročitaj više

Duktoskopija - dijagnostika raka dojke bez zračenja

Duktoskopija je dijagnostički postupak i postupak liječenja koji se koristi za pregled mogućih kancerogenih lezija nalik bradavicama u mliječnim kanalima, što rezultira iscjedkom iz bradavice. Postupak se također koristi za uklanjanje lezija.

Pročitaj više

Endobrohijalni ultrazvuk - EBUS -dijagnostika dišnih puteva i pluća

Bronhoskopija je postupak koji vašem liječniku omogućuje pregled vašeg dišnog puta kroz instrument za pregled koji se naziva bronhoskop. EBUS je tehnika koja koristi ultrazvuk za vizualizaciju zidova dišnih putova, struktura uz dišni put i pluća tijekom bronhoskopije.

Pročitaj više

EOS - 3D - snimke skeletnog sustava kralježnice

EOS - 3D je uređaj za snimanje koji pruža prednje, stražnje i bočne slike kralježnice i cijelih donjih ekstremiteta u isto vrijeme.

Pročitaj više

EUS - ultrazvuk probavnog sustava

EUS je postupak koji proizvodi slike unutarnjih organa pomoću specijalističke opreme razvijene za endoskopije probavnog sustava.

Pročitaj više

Excimer očni laser

Ovaj postupak preoblikuje rožnicu kako bi se ispravili problemi vida, uključujući kratkovidnost, dalekovidnost i astigmatizam.

Pročitaj više

FEMTO - kataraktni očni laser

Ova metoda se koristi za liječenje katarakte, stanja koje uzrokuje gubitak vida zbog zamućenja leće.

Pročitaj više

Flash CTB - Brza kompjuterizirana tomografija pluća i srca s niskom dozom zračenja

Flash CT je visoko tehnološki radiološki dijagnostički alat koji omogućuje snimanje cijelog tijela posebno za svrhe probira srca i pluća, za manje od 4 sekunde, koristeći 80% manje zračenja.

Pročitaj više

Force CT - preciza dijagnostika uz nisko zračenje

Metoda kompjuterizirane tomografije FORCE CT, s upotrebom niske doze zračenja i niske kontrastne tvari, brzog i osjetljivog na bubrege, te sposobnost zamrzavanja pokreta i 4D snimanja pojednostavljuje dijagnozu da ima pozitivan učinak na proces liječenja.

Pročitaj više

Gamma Knife Icon - Neinvazivno liječenje tumora mozga

Koristi se za neinvazivno liječenje tumora mozga, a ikona gama noža je priznata kao zlatni standard u radiokirurgiji.

Pročitaj više

Intraoperativni 3 Tesla MRI - Brže snimanje tijekom operacije mozga

Intraoperativna 3 Tesla MRI proizvodi brže i više rezolucije tijekom operacije mozga i omogućuje potpuno kirurško uklanjanje tumora mozga.

Pročitaj više

PET/CT - Učinkoviti probir za otkrivanje i liječenje tumora

PET / CT je jedan od najučinkovitijih današnjih sustava za snimanje. Koristi se osobito u području onkologije, u otkrivanju tumora, određivanju stupnja diferencijacije tumora, planiranju radioterapije, procjeni odgovora na liječenje, te u nekim slučajevima, određivanju je li masa benigna ili maligna.

Pročitaj više

Prisma 3Tesla MRI - dijagnostika tijela

Prisma 3 Tesla MRI uređaj pruža stručnjacima pouzdanije informacije putem brzog prikupljanja podataka visoke razlučivosti. Uređaj je radio na principu primanja veće količine signala iz tkiva stvaranjem jakog magnetskog polja. Nudi nove mogućnosti u slikanju i skriningu moždanih funkcija, morfometrija organa i metabolizma u tkivima.

Pročitaj više

Robotska angiografija - kirurgija

Razvijen je novi sustav robotizirane angiografije koji se koristi u intervencijskoj kirurgiji, interventnoj radiologiji i interventnoj kardiologiji.

Pročitaj više

Skeniranje svjetlom grlića maternice

Kod skeniranja svjetlosnim postupkom dijagnoza se može postaviti dvije godine ranije od PAP testa.

Pročitaj više

Jednokratna radijacijska terapija kod tumora dojke

Intraoperativna radijacijska terapija (IORT) omogućuje isporuku pojedinačne doze zračenja tijekom kirurške operacije raka dojke.

Pročitaj više

Klizni CT

Klizni CT uređaj osigurava brzinu i fleksibilnost u prikupljanju podataka o istodobnoj dijagnozi koji su potrebni tijekom naprednih kirurških zahvata i intervencijskih radioloških postupaka.

Pročitaj više

Spektar CT - precizna dijagnostika malignih bolesti

Spektar CT je tehnika koja uključuje korištenje slika dobivenih iz dva različita tipa skeniranja tijela zasebno ili u spojenom obliku. Kada se koriste zajedno, ove slike pružaju detaljnije informacije o funkcijama različitih područja tijela i osiguravaju jasnije prepoznavanje problema.

Pročitaj više

NAVIO robotska kirurgija koljena

Jedna od najsavremenijih metoda liječenja traumatskog i / ili spontanog pojavljivanja (primarnog) kalcifikacije koljena. Navio Robot za koljena koristi se u protezama gdje se cijelo koljeno ne zamjenjuje.

Pročitaj više

HDA tomoterapija - precizna radiodioterapija onkologiji

Tehnika se koristi u liječenju tumora koji se nalaze u rizičnim područjima i omogućuje primjenu radioterapije bez oštećenja okolnih zdravstvenih tkiva i stanica.

Pročitaj više

Trilogy - precizno davanje zračenja vrlo malim tumorima

Trilogija se koristi i za dijagnostiku i za liječenje, a pacijentu daje značajne prednosti.

Pročitaj više

Truebeam - precizna radioterapija tumora glave i tijela

Truebeam STx, novi je novi korak u radioterapiji koji uključuje napredne radioterapijske tehnike koje se koriste u liječenju raka, kao što su IMRT, IGRT, Gated RT, RapidArc, SRS i SBRT; nudi brzu, točnu i preciznu isporuku zračenja malim tumorima.

Pročitaj više

MRI cijelog tijela - napredna tehnologija rane dijagnostike tumora

MRI cijelog tijela je jedan od najvažnijih dijagnostičkih uređaja među tehnologijama magnetske rezonancije koje su danas dostupne.

Pročitaj više

Hrvatski centar za pacijente

U centru za konzultacije u hrvatskoj klijenti mogu dobiti sve informacije vezane za putovanje, smještajne aranžmane i liječenje u klinikama i bolnicama Acibadem

Acibadem centar u Hrvatskoj

Ured za konzultacije Acibadem Hrvatska
Opatijska cesta bb
Telefon: 051 565 264
info@ab-hrvatska.com

RADNO VRIJEME
Utorak - Petak 8:00-16:00
Subota 7:00-15:00 

POŠALJITE UPIT

Fotogalerija