Onkologija

Zdravstvena grupa Acıbadem pruža usluge dijagnostike i liječenja raka putem mreže od 9 onkoloških centara. Onkološki centri u Acıbadem-u imaju liječnike koji su specijalizirani za dijagnosticiranje i liječenje raka koristeći se suvremenom opremom i multidisciplinarnim pristupom.

Osim onkoloških centara, Acıbadem Healthcare Group također pruža usluge dijagnostike i liječenja bolesti krvi i raka kod 2 odrasla i 2 dječja centra za transplantaciju koštane srži. Centri pružaju dijagnozu i liječenje svih vrsta raka pomoću radioaktivne onkologije, medicinske onkologije i kirurške onkologije. Acıbadem Healthcare Group također pruža programe za podizanje svijesti o raku za širu javnost kako bi ljudi bili informirani o važnosti rane dijagnoze i liječenja raka.

 

USLUGE DIJAGNOSTIKE I LIJEČENJA

Acıbademovi onkološki centri opremljeni su najsuvremenijim dijagnostičkim i slikovnim tehnologijama. U opremu koja se koristi za ranu dijagnozu raka uključena je Force CT, PET-CT, 3D Tomosynthesis digitalna mamografija i endobronhijalni ultrazvuk, a sve to može odrediti stadij raka i potrebne su tijekom dijagnoze i liječenja.

Medicinska onkologija, onkologija zračenja i onkologija Kirurške usluge nude se kroz multidisciplinarni pristup u onkološkim centrima Acıbadem. Onkološkim pacijentima nudi se cijeli niz usluga tijekom dijagnoze i liječenja, uključujući prehranu i psihologiju.

Onkološki centri Acıbadem nalaze se unutar bolnica Acıbadem. To osigurava da, kada je to potrebno, pacijente podupiru i druge grane medicine. Pacijenti mogu u potpunosti iskoristiti sve mogućnosti koje nudi bolnica, uključujući operativna dvorana i jedinice za intenzivnu njegu. Bolnice koje nemaju centar za rak djeluju u suradnji s onima koji osiguravaju da se pacijenti upućuju u najbliži centar za dijagnostiku i liječenje.

 

NAJMODERNIJE TEHNOLOGIJE

Hrvatski centar za pacijente

U centru za konzultacije u hrvatskoj klijenti mogu dobiti sve informacije vezane za putovanje, smještajne aranžmane i liječenje u klinikama i bolnicama Acibadem

Acibadem centar u Hrvatskoj

Ured za konzultacije Acibadem Hrvatska
Opatijska cesta bb
Telefon: 051 565 264
info@ab-hrvatska.com

RADNO VRIJEME
Utorak - Petak 8:00-16:00
Subota 7:00-15:00 

POŠALJITE UPIT

Fotogalerija