O nama

Acibadem je druga najveća svjetska zdravstvena organizacija koja pokriva sve grane medicine.

Od kada je osnovana 1991. godine posebnu pažnju polaže na praćenje najnovijih tehnologija u dijagnostici i liječenju te stalnoj edukaciji liječnika i osoblja kako bi postavljala nove standarde u liječenju i podigla postotak uspješno izliječenih osoba i od najkompleksnijih i teških bolesti.

Razvojem zdravstvenog turizma Acibadem grupacija privlači sve veći broj pacijenata iz cijelog svijeta. U bolnicama i ambulantama Acibadema vrhunski opremljeni laboratoriji osiguravaju sve vrste genskih i i patoloških analiza te omogućuju brzu i preciznu dijagnostiku. Konzultacije sa liječnicima i određivanje terapije te samo započinjanje liječenja često je moguće samo jednom danu. Uz vrhunsku zdravstvenu skrb, posebna se pažnja posvećuje izvanrednoj organizaciji kako bi se zadovoljile sve potrebe pacijenata iz inozemstva, organizaciji putovanja, transportom u destinaciji, vrhunski opremljenim bolničkim sobama na razini hotela sa 5 zvjezdica, organizaciji smještaja obitelji pacijenta, posebno prilagođenoj prehrani i slično.

Grupacija je u vlasništvu 21 moderno opremljene bolnice i 16 ambulanti sa više od 3500 liječnika, 4000 medicinskih sestara i 22 500 zaposlenog pomoćnog medicinskog osoblja. Acibadem je referentni centar i centar izvrsnosti za mnoge liječničke tretmane koji zahtjevaju najnaprednije tehnologije. Posebno se ističu na području onkologije, liječenje kardiovaskularnih bolesti, presađivanje jetre bubrega i koštane srži, estetskoj kirurgiji, ortopediji, te posjeduju 6 nuklearnih i 3 centra za robotsku kirurgiju.

Acibadem grupacija od sada ima i referentni centar u hrvatskoj. U našem je call centru moguće dobiti sve informacije vezane uz putovanje u Tursku. Pregled i drugo mišljenje moguće je obaviti i kod naših liječnika u hrvatskoj.

Hrvatski centar za pacijente

U centru za konzultacije u hrvatskoj klijenti mogu dobiti sve informacije vezane za putovanje, smještajne aranžmane i liječenje u klinikama i bolnicama Acibadem

Acibadem centar u Hrvatskoj

Ured za konzultacije Acibadem Hrvatska
Opatijska cesta bb
Telefon: 051 565 264
info@ab-hrvatska.com

RADNO VRIJEME
Utorak - Petak 8:00-16:00
Subota 7:00-15:00 

POŠALJITE UPIT

Fotogalerija