Liječenje neplodnosti i reprodukcijsko zdravlje

Uz vrhunsku tehničku medicinsku opremu i zdravstvene djelatnike koji su specijalizirani u svojim područjima, Acıbadem Centar za reproduktivno zdravlje i neplodnost služi pojedincima koji žele imati djecu od 1998. godine.

Naš Centar za oplodnju in vitro uspješno provodi sve metode dijagnostike i liječenja, uključujući indukciju ovulacije, umjetnu oplodnju, "klasičnu" in vitro oplodnju, mikroinjekciju, druge mikro-manipulacijske metode i biopsiju testisa, kao i laparoskopske i histeroskopske operacije.

Acıbadem Centar za reproduktivno zdravlje i neplodnost djeluje u suradnji s Acıbadem Genetics Diagnosis and Cell Treatment Center, jednom od vodećih institucija u svijetu na ovom području.

 

Kakav je postupak u Centrima za reproduktivno zdravlje i neplodnost tvrtke Acıbadem?

Liječnici specijalisti Acıbadem Reproduktivnog zdravlja i Centri za neplodnost najprije provode procjenu kako bi odredili izvor vaše nesposobnosti za začeće ili probleme koje doživljavate tijekom trudnoće. U našim centrima rade liječnici koji su specijalizirani za ginekologiju, embriologiju, urologiju, perinatologiju i psihologiju.

Centri za reproduktivno zdravlje i neplodnost tvrtke Acıbadem nude opciju preimplantacijskog genetskog skrininga za obitelji koje su pod visokim rizikom za određene genetske bolesti. To značajno povećava njihove šanse da imaju zdravo dijete u smislu bolesti za koju predstavljaju visok rizik; i omogućava zaštitu trudnica od ponavljajućeg pobačaja i pobačaja.

 

USLUGE DIJAGNOSTIKE I LIJEČENJA

Naš Centar za reproduktivno zdravlje i neplodnost provodi indukciju ovulacije, umjetnu oplodnju, "klasičnu" in vitro oplodnju, mikro injekcije i druge mikro-manipulacijske tehnike, sve metode dijagnostike i liječenja uključujući biopsiju testisa i laparoskopske / histeroskopske kirurške zahvate.

Acıbadem Centar za reproduktivno zdravlje i neplodnost djeluje u suradnji s Acıbadem Centrom za genetsku dijagnostiku i liječenje stanica, jednim od vodećih centara u ovom području u svijetu.

Centar za reproduktivno zdravlje i neplodnost Acıbadem pomno prati sve medicinske i akademske razvoje u ovom području, te je među rijetkim institucijama koje imaju mogućnost prikupiti sve povezane tehnike liječenja provedene tijekom prethodnih 12 godina na jednom mjestu.

Hrvatski centar za pacijente

U centru za konzultacije u hrvatskoj klijenti mogu dobiti sve informacije vezane za putovanje, smještajne aranžmane i liječenje u klinikama i bolnicama Acibadem

Acibadem centar u Hrvatskoj

Ured za konzultacije Acibadem Hrvatska
Opatijska cesta bb
Telefon: 051 565 264
info@ab-hrvatska.com

RADNO VRIJEME
Utorak - Petak 8:00-16:00
Subota 7:00-15:00 

POŠALJITE UPIT

Fotogalerija