Force CT - preciza dijagnostika uz nisko zračenje

Metoda kompjuterizirane tomografije FORCE CT, s upotrebom niske doze zračenja i niske kontrastne tvari, brzog i osjetljivog na bubrege, te sposobnost zamrzavanja pokreta i 4D snimanja pojednostavljuje dijagnozu da ima pozitivan učinak na proces liječenja.

Uz visoku rezoluciju i brzinu, posebno se otkrivaju male i skrivene lezije u plućima i debelom crijevu, kako bi se olakšalo rano otkrivanje mnogih bolesti. Tijekom kompjutorizirane tomografije kvaliteta slike može biti mutna ako se pacijent pomakne. FORCE CT smanjuje rizik od nejasnih slika ili neželjenih slika kod pregleda pretilih, starijih ili nesvjesnih pacijenata. Jasna slika pojednostavljuje dijagnozu.

Zbog smanjene kontrastne tvari koja se koristi, ne može biti potrebe za pred-tomografskom pripremom ili liječenjem lijekovima i post-tretmanom ili intervencijskim liječenjem. To pomaže u zaštiti bubrega.

Hrvatski centar za pacijente

U centru za konzultacije u hrvatskoj klijenti mogu dobiti sve informacije vezane za putovanje, smještajne aranžmane i liječenje u klinikama i bolnicama Acibadem

Acibadem centar u Hrvatskoj

Ured za konzultacije Acibadem Hrvatska
Opatijska cesta bb
Telefon: 051 565 264
info@ab-hrvatska.com

RADNO VRIJEME
Utorak - Petak 8:00-16:00
Subota 7:00-15:00 

POŠALJITE UPIT

Fotogalerija