Gastroenterološka kirurgija

U ovom odjelu, gdje se dijagnosticiraju i liječe sve bolesti povezane s probavnim sustavom od jednjaka do anusa, pacijentima se pruža multidisciplinarni pristup gastroenterologije, opće kirurgije, specijalista za radiologiju i onkologiju.

USLUGE DIJAGNOSTIKE I LIJEČENJA

U dijelu gastroenterologije jednjaka (ezofagitis, refluks, hiatalna kila, rak); Bolesti želuca i dvanaesnika (ulkus, gastritis, selim-stromal-maligni tumori); bolesti malog i debelog crijeva (ulcerozni kolitis, kronična bolest, tumori) i problemi anusa i analnog kanala (fisura, fistula, hemoroidna bolest, inkontinencija, prolapsus), bolesti jetre-gušterače-žučnog mjehura i mokraćnog mjehura se općenito liječe i liječe specijalisti za gastroenterologiju.

Tijekom dijagnostičke faze dobiva se podrška specijalista za radiologiju, a kada je potrebno obaviti radiološke zahvate (biopsija, drenaža, primjena stenta). Svi kirurški zahvati provode se laparoskopskim ili otvorenim metodama. Praćenje bolesnika s dijagnozom raka procjenjuje odbor relevantnih stručnjaka, a oni koji zahtijevaju gastroenterološku kirurgiju imaju planirano pre-op i post-op onkološko praćenje i liječenje.

 

 

NAJMODERNIJE TEHNOLOGIJE

Hrvatski centar za pacijente

U centru za konzultacije u hrvatskoj klijenti mogu dobiti sve informacije vezane za putovanje, smještajne aranžmane i liječenje u klinikama i bolnicama Acibadem

Acibadem centar u Hrvatskoj

Ured za konzultacije Acibadem Hrvatska
Opatijska cesta bb
Telefon: 051 565 264
info@ab-hrvatska.com

RADNO VRIJEME
Utorak - Petak 8:00-16:00
Subota 7:00-15:00 

POŠALJITE UPIT

Fotogalerija