Opća kirurgija

Odjel opće kirurgije Bolnice u Acıbademu organizira preglede i liječenje pacijenata u našim postojećim bolnicama, medicinskim centrima i poliklinikama. Bolničke usluge, usluge poliklinike i usluge hitne skrbi pružaju se 24 sata dnevno.

Misija jedinice je eliminirati medicinske pogreške i pružiti pacijentu specifičan, kvalificiran i pouzdan servis uz osmijeh. Vizija jedinice je postati središte atrakcija za sve kliničke kirurške zahvate, a posebno minimalnu invazivnu kirurgiju (laproskopsko - bezkrvno djelovanje) u ovoj medicinskoj specijalnosti.

 

USLUGE DIJAGNOSTIKE I LIJEČENJA

Bolnice Acıbadem Health Group koriste najsuvremenije tehnologije i proizvode kako bi osigurale napredne usluge dijagnostike i liječenja u svojim medicinskim jedinicama.

 

Operacija pretilosti

Pretilost je bolest koja pogađa nekoliko organa ljudskog tijela. Stoga se liječenje pretilosti mora planirati i provoditi u okviru multidisciplinarnog pristupa, gdje više medicinskih ogranaka djeluje u suradnji. Kao Acıbadem Health Group, jedna od metoda koju koristimo za liječenje pretilosti je operacija pretilosti, au tom kontekstu nudimo procedure za lap-band, želučani rukav i želučane premosnice.

Endokrina kirurgija 

Endokrina kirurgija je kirurško polje koje je specijalizirano za bolesti štitnjače, paratiroidne žlijezde, nadbubrežne žlijezde i gastrointestinalnih žlijezda; i neuroendokrini tumori gušterače.

Kirurgija gastroenterologije 

Operacija gastrointestinalnog sustava osigurava kirurško liječenje oboljenja jednjaka, želuca i dvanaesnika, tankog crijeva, debelog crijeva i rektuma. Operacija jetre, gušterače i bilijarnog trakta (Hepatopancreatobiliarna kirurgija) Hepatopancreatobiliarna (HPB) kirurgija je specijalistička opća kirurgija koja omogućuje kirurško liječenje poremećaja jetre, gušterače i bilijarnog trakta; jer su jetra, gušterača i bilijarni trakt vrlo blisko povezani.

Operacija dojki 

Iskusni timovi tvrtke Acıbadem Health Group, sastavljeni od liječnika koji su specijalizirani u svom području i koji koriste multidisciplinarni pristup, koriste naprednu tehnološku infrastrukturu i pružaju usluge dijagnoze i liječenja raka dojke.

Transplantacija organa 

Zdravstvena grupa Acıbadem preuzima transplantaciju organa kao misiju i pruža usluge na ovom području, što je među najvažnijim zdravstvenim problemima ne samo u Turskoj, nego iu cijelom svijetu. Transplantacija bubrega i operacije transplantacije jetre uspješno se izvode u našim bolnicama.

 

TEHNOLOGIJE

Hrvatski centar za pacijente

U centru za konzultacije u hrvatskoj klijenti mogu dobiti sve informacije vezane za putovanje, smještajne aranžmane i liječenje u klinikama i bolnicama Acibadem

Acibadem centar u Hrvatskoj

Ured za konzultacije Acibadem Hrvatska
Opatijska cesta bb
Telefon: 051 565 264
info@ab-hrvatska.com

RADNO VRIJEME
Utorak - Petak 8:00-16:00
Subota 7:00-15:00 

POŠALJITE UPIT

Fotogalerija