Vodič za pacijente

Informacije za pacijente i prvi kontakt

Sve informacije vezane uz konzultacije, putovanje ili liječenje možete dobiti od naših savjetnika.

Termin sa liječnikom u Hrvatskoj može se dogovoriti svaki dan od 08 h - 20 h sa našim savjetnicima gdje treba predati osobne podatke (ime, prezime, broj telefona, datum rođenja, potreban medicinski tretman) te će isti biti proslijeđeni liječniku. Liječnik će vas povratno nazvati u roku 24 sata i rezervirati termin posjete.

 

Medicinske konzultacije u hrvatskoj

Prvu posjetu liječniku ili drugo mišljenje se obavlja u Hrvatskoj. Posjeta liječniku odobrenom od Acibadem grupe potpuno je besplatna.

Posjeta liječniku odobrenom od Acibadem grupe potpuno je besplatno. Drugo mišljenje i medicinske konzultacije obavljaju se u Hrvatskoj kod hrvatskih liječnika koji su na raspolaganju za sva medicinska pitanja te procjenu zdravstvenog stanja klijenta.

 

Dogovor termina u klinici Acibadem u Turskoj

Nakon konzultacija s doktorima u Hrvatskoj naši savjetnici dogovaraju i organiziraju termin u Acibadem klinikama u Turskoj

Ukoliko naši liječnici smatraju da je to potrebno dogovorit će dijagnostički pregled i konzultacije sa liječnikom u adekvatnoj Acibadem bolnici ili klinici u vrlo kratkom roku. Liječnici Acibadema imaju službene prevodioce te komunikacija sa liječnicima u turskoj ne predstavlja nikakvu prepreku.

 

Organizacija putovanja u Tursku

Po dogovoru termina se organizira putovanje i smještaj u Turskoj. Izdavanje vize za Tursku može biti gotovo u roku od 48 sati

Po vašoj odluci o odlasku u bolnice Acibadem-a naši će savjetnici pomoći sa svim pitanjima koja klijent ima u vezi putovanja te mogu pomoći u organizaciji istog. Organizacija putovanja od poziva do polaska u Tursku može biti organizirana u roku 48h.

 

Doček u Acibadem klinici u Turskoj

Po slijetanju aviona u Istambul o klijentima brinu djelatnici Acibadem grupe.

Po slijetanju aviona u Istambul klijenta će dočekati organiziran prijevoz koji mu je na raspolaganju za vrijeme boravka u Turskoj do odlaska u domovinu. Osoblje bolnica i klinika pružit će sve potrebne informacije kako bi boravak učinili što jednostavnijim i i ugodnijim.

 

Smještaj u Acibadem klinikama u Turskoj

Vrhunski opremljene sobe u Acibadem klinikama na nivou su hotela sa 5 zvjezdica.

Sobe u Acibadem klinikama na nivou su hotela sa 5 zvjezdica. Smještaj je također organiziran za rodbinu ili pratnju a sobe su opremljene televizijom sa međunarodnim programima, novinama po želji pacijenta, internetom, dijetetskim i prilagođenim menijima te su prilagođene pacijentima sa posebnim potrebama.

 

Pretrage i dijagnostika

Po dolasku u kliniku slijede konzultacije sa liječnikom te dijagnostika najmodernijim dijagnostičkim uređajima u svijetu.

Po primanju u bolnicu slijede konzultacije sa liječnikom, potrebne pretrage i precizna dijagnostika te određivanje načina liječenja u ovim se modernim bolnicama obavlja u samo jednom danu. To možemo zahvaliti najmodernijim dijagnostičkim uređajima na svijetu i stručnim liječničkim timovima na čelu sa priznatim svjetskim liječnicima.

 

Liječenje

Liječenje u pravilu može započeti odmah po postavljanju dijagnoze i određivanju adekvatnog pristupa liječenju.

Dostupnost lijekovima i najnovijim tehnologijama liječenja uz stručnost liječnika povećavaju izglede za brzo i uspješno liječenje.

 

Kontrolni pregledi u Hrvatskoj i Tuskoj

Za vrijeme i po završetku liječenja preporučaju se kontrolni pregledi u Turskoj gdje je liječenje u tijeku ili je završeno.

Za one koji nisu u mogućnosti posjetiti Tursku moguće je organizirati pregled u domovini.

Hrvatski centar za pacijente

U centru za konzultacije u hrvatskoj klijenti mogu dobiti sve informacije vezane za putovanje, smještajne aranžmane i liječenje u klinikama i bolnicama Acibadem

Acibadem centar u Hrvatskoj

Ured za konzultacije Acibadem Hrvatska
Opatijska cesta bb
Telefon: 051 565 264
info@ab-hrvatska.com

RADNO VRIJEME
Utorak - Petak 8:00-16:00
Subota 7:00-15:00 

POŠALJITE UPIT

Fotogalerija